Καρτα Μελους

Μέλη και φίλοι του AUDI SPORT CLUB ,
Η αναγνώριση και η δυναμική της λέσχης μας μεγαλώνει , και μας υποχρεώνει να γίνουμε αντάξιοι των προσδοκιών σας, κάνοντάς μας όλους πιο δυνατούς! Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε όλοι μαζί άλλη μία πτυχή προνομίων που προσφέρει η λέσχη, όπως επίσης να σας δώσει και το κίνητρο να γίνετε το πίο ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι της!

Έτσι λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την επανέκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ AUDI SPORT CLUB. Η απόκτησή της δεν ειναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτική αλλά ο κάτοχός της θα απολαμβάνει προνόμια – παροχές AUDI SPORT CLUB που συνεχώς θα αυξάνονται. Μερικά απο αυτά είναι :

1. Εκπτώσεις – Προσφορές απο συνεργαζόμενα καταστήματα .
2. Αποκλειστική ή κατά Προτεραιότητα Συμμετοχή σε διάφορα event της Λέσχης.
3. Εκπτώσεις σε όλα τα είδη ένδυσης και αντικειμένων της Λέσχης και αποκλειστική διάθεση ορισμένων απο αυτών όπως π.χ. επετειακές εκδόσεις .
4. Αποκλειστική Συμμετοχή σε ορισμένες ψηφοφορίες .
5. Συμμετοχή σε Group – Buy .
6. Συμμετοχή στις αποφάσεις που αφορούν την Λέσχη .
7. Είσοδος σε ειδικές ενότητες στο forum .
8. Αποκλειστική συμμετοχή στην Αγωνιστική Ομάδα της Λεσχης – AUDI SPORT CLUB RACING TEAM .
9. Αποκλειστική ή κατα προτεραιότητα συμμετοχή σε Event Μετρήσεων με την ιδιόκτητη συσκευή της Λέσχης.

Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και φέρει αύξοντα αριθμό μέλους, ονοματεπώνυμο και Αρ. κυκλοφοριας. Η ποιότητά της είναι εφάμιλλη των πιστωτικών καρτών. Όλα τα στοιχεια μέλους είναι γραμμένα και δεν δύναται η αντιγραφή της .

Τα μέλη της Δ.Ο σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν τα έξοδα λειτουργίας του Audi Sports Club αλλά ταυτόχρονα να επιβαρύνουν όσο το δυνατόν λιγότερο τα μέλη που το στηρίζουν τόσα χρόνια, αποφάσισαν να μειώσουν το ποσό απόκτησης της Κάρτας Μέλους στα 30 ευρώ.

Η διάρκεια της κάρτας είναι μονοετής , και η ισχύς της αρχίζει από τη στιγμή που θα τη παραλάβει το κάθε μέλος στα χέρια του. Σας ενημερώνουμε ένα μέρος του ποσού, καλύπτει το κόστος έκδοσης της κάρτας και το μεγαλυτερο μερος του ποσου καλύπτει τα άμεσα έξοδα του club οπως τη διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων, τα έξοδα του internet hosting , έξοδα διαφήμισης και άλλες ανάγκες της Λέσχης .

Ο σκοπός της κάρτας μέλους δεν ειναι σε καμία περίπτωση ο διαχωρισμός της παρέας σε “μέλη” της λέσχης ή μη . Απλά δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να βοηθήσουν έμπρακτα, με ένα μίκρο αντίκρυσμα κάποιες επιπλέον παροχές, και στη λέσχη να έχει μια πιο ολοκληρωμένη και οργανωμένη λίστα μελών. Έτσι η λέσχη θα δυναμώσει και θα έχουμε ένα επιπλέον διαπραγματευτικό χαρτί για ότι θελήσουμε να αποκτήσουμε στο μέλλον . Η ισχύς εν τη ενώσει !!!

Όποιος/α ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ AUDI SPORT CLUB το μόνο που έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει τη διαδικασία ηλεκτρονικής αίτησης κάρτας μέλους (πληροφορίες για τη διαδικάσια ΕΔΩ απαραίτητη προϋπόθεση η δημιουργία δωρεάν λογαριασμού στο forum μας) , εφόσον επιλέξει τον τρόπο πληρωμής μέσω τραπέζης θα πρέπει να συμπληρώσει την παρακάτω λίστα εγγραφής , να τη στείλει στο e-mail : giorgioshar@yahoo.gr ή με PM στο μέλος adui και να καταθέσει σε λογ/μο (που θα του σταλει με π.μ.) το ποσο των 30€ . Επίσης ειναι δυνατόν τα παραπάνω να γίνουν σε κάποια απο τις επόμενες συναντήσεις της λέσχης . Η κάρτα θα εκδίδεται μόνο μετά την εξόφληση του ποσού. Μαζί με την κάρτα το μέλος θα παραλαμβάνει και λίστα με τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Τα μέλη που θα επιλέξουν την ταχυδρομική αποστολή της κάρτας παρακαλούνται πριν την κατάθεση των χρημάτων να επικοινωνούν για τυχόν ταχυδρομικά έξοδα.

ΛΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ :
2. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ :
3. ΤΗΛΕΦΩΝΟ :
4. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
5. NICK-NAME ΣΤΟ FORUM :

Υ.Γ. : Οσοι έχετε Κάρτα Μέλους που δεν έχει λήξει αυτη ισχύει κανονικά μέχρι την Λήξη της .

YΓ2. : Αν είστε επαγγελματίας που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην ενότητα “Η Γωνία των επαγγελματιών” του Audi Sport Club τοτε θα πρέπει να επιλέξετε το πακέτο “Κάρτα μέλους Audi Sport Club (ΜΟΝΟ για επαγγελματίες)” και να ακολουθήσετε απαρέγκλιτα την διαδικασία που περιγράφεται στον παραπάνω σύνδεσμο.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η επιλογή του προαναφερθέντος πακέτου “Κάρτα μέλους Audi Sport Club (ΜΟΝΟ για επαγγελματίες)” από φυσικό πρόσωπο το οποίο δεν συγκεντρώνει τις προυποθέσεις για την ενταξη στην ενότητα “Η γωνιά των επαγγελματιών” θα οδηγεί σε απόρριψη του αιτήματος χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Η Διαχειριστική Ομάδα.

front